13 Mayıs 2017 Cumartesi

Şiş kebap tarifi



Malzemeler
  • 400 gr kuzu kuşbaşı
  • Kiraz domates
  • Yeşil biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı Karabiber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • Yarım çay kaşığı sarımsak tozu
  • Zeytinyağı
  • Tahta çöp şiş
                  Hazırlanış
Etleri geniş bir kaba alıp üzerine baharatları ekleyin.
Zeytinyağını üzerine gezdirip kapağını kapatın.
Ortalama 4 saat buzdolabında bekletin.
Bekleyen etleri çöp şişe geçirip aralara kiraz domates ve biberden ekleyin.
220 derece fırında pişirin.
Pirinç pilavı ile servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun😊😊😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder