Malzemeler
- 400 gr kuzu kuşbaşı
- Kiraz domates
- Yeşil biber
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı Karabiber
- 1 çay kaşığı kekik
- Yarım çay kaşığı sarımsak tozu
- Zeytinyağı
- Tahta çöp şiş
Hazırlanış
Etleri geniş bir kaba alıp üzerine baharatları ekleyin.
Zeytinyağını üzerine gezdirip kapağını kapatın.
Ortalama 4 saat buzdolabında bekletin.
Bekleyen etleri çöp şişe geçirip aralara kiraz domates ve biberden ekleyin.
220 derece fırında pişirin.
Pirinç pilavı ile servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun😊😊😊
Zeytinyağını üzerine gezdirip kapağını kapatın.
Ortalama 4 saat buzdolabında bekletin.
Bekleyen etleri çöp şişe geçirip aralara kiraz domates ve biberden ekleyin.
220 derece fırında pişirin.
Pirinç pilavı ile servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun😊😊😊
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder